BOŽOVIĆ: NEĆE BITI LAKO NA PREMIJERI!

Written by: Nikola Krunić




Aktuelnog šampiona Srbije već na početku sezone čeka prilično zgusnut raspored. Nakon eliminacije Valete, pre dvomeča sa Ludogorecom, Zvezda sutra na svom stadionu (20:00) dočekuje kruševački Napredak, čime otvara novu sezonu Superlige i započinje operaciju "odbrana titule". Očekivanja pred meč sa Kruševljanima izneo je šef stručnog štaba Miodrag Božović.


"Objektivno govoreći, pobedom nad Napretkom moramo napraviti dobru atmosferu pred utakmicu sa Ludogorecom. Napredak će na premijeri sigurno dati sve da nam smrsi konce i da nam oteža pred meč sa Bugarima. Ekipe koje tek uđu u Superligu imaju motiv da se pokažu na startu sezone, tako da neće biti lako. Imaju nekoliko iskusnih igrača, nisu za potcenjivanje i ništa ne treba govoriti unapred. Biće promena u startnoj postavi u odnosu na prethodne utakmice, kako bi se pojedini igrači odmorili za nastavak kvalifikacija. Šta god da se desi u kvalifikacijama, odbrana titule je prioritet", rekao je "Grof".

Božović se takođe osvrnuo na greške iz prethodnog meča: "Prethodni rival uopšte se ne može tretirati kao lak protivnik. Svi govore tamo neka Malta, a u njihovoj ekipi je najmanje Maltežana. Oni su sigurno jedna od najtežih ekipa koje su mogle da nam zapadnu u 2. kolu kvalifikacija za LŠ. Pravili smo iste greške koje su nas pratile i prethodne sezone i gledaćemo da to korigujemo u nastavku sezone", podvukao je Božović.


FMK sport




Коментари