Grujić: Spremni ćemo dočekati kvalifikacije u septembru

Written by: Zorica Ristić



Uskoro fudbaler velikog Liverpula, Marko Grujić, mlada nada A reprezentacije srpskog fudbala, zadovoljan je rezultatom u utakmici protiv Izraela, ali vrlo svestan da mora još da radi na sebi kako bi opravdao očekivanja seolektora Muslina.




"Ovaj put nam je i teren bio bolji, a Izrael je pokazao da je dosta dobra ekipa. Imali smo mnogo problema, ali nam je pogodak kapitena olakšao posao, a zatim su se upisala i druga dva. Ova utakmica nam mnogo znači, pogotovo jer nas je selektor izveo u novoj formaciji sa tri štopera i četiri u sredini. Sada sledi i još jdna kontrolna utakmica protiv Rusije i mislim da ćemo spremno dočekakti kvalifikacije u septembru", kaže sada već bivši vezista Crvene zvezde.

Po samom ulasku na teren stadiona "Lala", Grujić je napravio penal kojim je protivnik izjednačio prednost postignutu zahvaljujući izvanrednom golu kapitena Ivanovića, ali je u narednim minutima pokazao spremnost za borbu na terenu nakon čega je ostala zabeležena i njegova fenomenalna šansa u samom finišu utakmice. 


"Na početku sam napravio taj penal pomalo naivno čim sam ušao u igru. Nije trebalo da  ga diram uopšte, ali dobro, to je moja greška i nadam se da ću bolje iskoristiti šanse u sledećim utakmicama", veruje Grujić.

Uskoro sledi i poslednja provera u Monte karlu protiv Rusije, a nakon kraćeg odmora, reprezentativci se vraćaju klupskim obavezama do septembra kada ih očekuju i kvalifikacije. 

Photo by Emilija Jovanović

Коментари