MILOŠEVIĆ STAVIO PARAF

Written by: Nikola Krunić




Angažovanjem Stefana Miloševića, Crvena zvezda je započela remontovanje ekipe. Doskorašnji levi bek subotičkog Spartaka i član zlatnih orlića sa Novog Zelanda, Stefan Milošević, novi je član srpskog šampiona. Momak iz Požarevca se obavezao na četvorogodišnju vernost klubu iz Ljutice Bogdana i u procesu renoviranja zvezdinog rostera, predstavljaće zamenu Argentincu Ibanjezu. Milošević je rođen 1995. godine, prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana a prvi profesionalni ugovor potpisao je sa subotičkim golubovima 2013. godine. Za Spartak je upisao 71 nastup za protekle tri sezone, postigavši pet golova.

540-milošević-promocija.jpg

Prvo ovosezonsko pojačanje predstavio je sportski direktor Blažo Raosavljević:
"Doveli smo još jednog šampiona, počeo je karijeru u Rudaru iz Kostolca, zatim u Zvezdi i Partizanu. Profesionalnu karijeru počeo je u Spartaku, gde se i nametnuo, što ga je preporučilo Crvenoj zvezdi. Karakteristike su mu brzina, upornost, odlična leva noga, dobar prekid, što je potvrda da može da igra u šampionskoj ekipi Crvene zvezde", istakao je Raosavljević.

Sportski direktor crveno - belih, takođe se osvrnuo na prelazni rok, što se tiče odlazaka i dolazaka:
"O svemu ćemo obavestiti javnost kada budemo imali više informacija. Vode se razgovori sa brojnim igračima i još uvek nismo odlučili koga ćemo angažovati. Tokom narednih dana, Kahriman će produžiti ugovor, tu su dileme oko Sikimića i Anđelkovića kojima ističe ugovor, i sve će biti uskoro poznato", konstatovao je Raosavljević.

Mladi defanzivac istakao je da mu je drago što se vratio u redove Crvene zvezde:
"Kao što svi znamo, došao sam u veliki klub. Nadam se da ću ispuniti očekivanja trenera i navijača i da ću pomoći Zvezdi da odbrani titulu. Konkurencija je jaka, to je dobro u neku ruku za mene, jer ću se više truditi. Ja sam igrač koji voli da radi i napreduje i zbog toga mi je drago što je na mojoj poziciji tako dobar igrač poput Ibanjeza", rekao je Milošević koji je zadužio dres sa brojem 21.

Photo by: Zvanični portal FK Crvena zvezda


Коментари