Ragbisti Srbije nestrpljivo iščekuju Dance!

Written by: Uroš Petrović

Nakon sjajno ostvarenog trijumfa nad Austrijom na gostujućem terenu, za reprezentaciju Srbije nema odmora ni ove nedelje. Ovaj put "Orlovi" će na terenu stadiona Makiš pokušati da savladaju selekciju Danske.



Izabranici Mišela Milovića uhvatili su dobar ritam u drugoj C diviziji Kupa Evropskih Nacija: devetog aprila oni su u Beču uspeli da savladaju Austriju fenomenalnim rezultatom 12:26. Tada se mogla videti veoma agresivna defanzivna igra, sa izuzetnom taktičkom potkovanošću u napadu.


Sve ono što je viđeno u Beču poziva na optimizam i pred ovaj susret, a dodatno raduje činjenica da će selektor Milović na raspolaganju imati svoj najbolji sastav, s obzirom na to da su povređeni igrači vraćeni u protokol.

Srbija je trenutno treća u svojoj 2C grupi, iznad nje su jedino Slovenija i Luksemburg sa velikim brojem bodova. Eventualnom pobedom protiv Danske "Orlovi" bi se dodatno učvrstili na ovoj poziciji pred nastavak takmičenja.

Utakmica između Srbije i Danske igra se u subotu (16.04) na stadionu NC Makiš na Adi Ciganliji, sa početkom u 14:00h. Cena karte iznosi 100 dinara, a sav novac prikupljen od prodaje ići će u kasu školi ragbija RK Partizan. Podrška publike sigurno neće izostati, a samim tim biće prilike da se vidi kvalitetan, kompetitivan ragbi. 

Photo by: Ragbi Savez Srbije

Коментари