BOŽOVIĆ I RISTIĆ PRED GOSTOVANJE BORCU

Written by: Nikola Krunić



Crveno - bela ekspedicija sutra kreće put Čačka, čime završava regularni deo takmičenja. Starog dužnika iz Kupa, skenirali su i analizirali pred novinarima Božović i Ristić. Obojica su se složili da ih sutra čeka izuzetno težak posao.


Šef stručnog štaba naglasio je da se radi o ekipi koja je tradicionalno nezgodan protivnik: "Sigurno je da nas u Čačku očekuje teška utakmica. Borac je tradicionalno neugodan protivnik, jer su uvek posebno motivisani kada igraju protiv Crvene zvezde. Naš najveći motiv u ovom trenutku je da završimo sezonu bez poraza. Siguran sam da će stadion biti pun, ambijent odličan a teren nikakav. U svakom slučaju nadamo se da ćemo im se revanširati za poraz u Kupu. Reč je o kvalitetnoj ekipi čiji su mnogi igrači odlazili u Zvezdu, Partizan ili inostranstvo. U Borcu su afirmisani mnogi treneri, kao i ja uostalom. Proveo sam tamo četiri godine i mogu da zaključim da se radi o dobroj fudbalskoj sredini. Želim im puno sreće, osim u sutrašnjoj utakmici", istakao je "Grof", pohvalivši usput sportskog direktora Čačana, Ilića. Na pitanje novinara, na kojoj poziciji bi Ristić mogao da zaigra protiv Čačana, Božović je odgovorio: "Moglo bi da se desi i da sedi pored mene, jer se tad dobro oseća", uneo je šaljivu notu Božović, ostavši zagonetan na pitanje o mladom vezisti. Crnogorski stručnjak je takođe rekao da je moguće da su se igrači zbog enormne prednosti "zasitili" i da zbog toga pružaju nešto slabije partije u finišu šampionata.


Mihailo Ristić bio je istog mišljenja kao i njegov šef: "Izvesno je da se radi o neugodnom protivniku po Zvezdu. Očekuje nas teško gostovanje. Poraz pretrpljen u Kupu je za nas dodatni motiv, ali mislim da se mi pitamo i da smo favoriti, tako da idemo na tri boda. Poraz od Borca nam je teško pao, jer smo ostali uskraćeni u borbi za još jedan trofej, tako da imamo dodatni motiv za sutrašnji duel", podvukao je Ristić. 

Utakmica između Borca i Crvene zvezde počinje sutra u 16 časova na gradskom stadionu u Čačku.

Photo by: Zvanični portal FK Crvena zvezda

Коментари