BOŽOVIĆ I ORLANDIĆ PRED GOSTOVANJE BORCU

Written by: Nikola Krunić



O četvrtom ovosezonskom susretu s neugodnim Čačanima, koji se igra sutra, danas su u Medija centru pričali Miodrag Božović i napadač Petar Orlandić.


Očekivanja pred sutrašnji meč prvi je izneo strateg crveno - belih: "Imamo dosta motiva pred sutrašnju utakmicu, jer se radi o ekipi koja se u dva navrata pokazala kao tvrd orah za nas. Takođe pobedom pravimo još jedan iskorak ka tituli, što nam omogućava da do kraja prvenstva igramo rasterećenije i da pružimo šansu mladim igračima. Pobedu ne mogu da obećam, ali daćemo sve od sebe da ih savladamo", konstatovao je Božović.

Očekivanja je zatim izneo Orlandić koji će se sutra posle dužeg vremena naći u ulozi startera: "Mislim da je došao red da pobedimo, s obzirom na prethodne rezultate. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo prekinuti lošu seriju protiv Čačana. Trener mi je ukazao poverenje, što ću pokušati da iskoristim na najbolji mogući način", kratko i jasno je zaključio gorostasni napadač.

Crnogorski stručnjak se potom osvrnuo na stanje terena u Čačku: "Očekujemo da će trava sutra biti visoka i da će u njoj nestati lopte", uz osmeh je prokomentarisao bivši trener moskovske Lokomotive.

Na pitanje novinara da prokomentariše incidente na prethodnoj utakmici, šef stručnog štaba Zvezde je odgovorio "diplomatski": "Nisam ja onaj koji treba tim stvarima da se bavi. Postoje veće instance koje treba da vode računa o tome. Meni lično smeta što neće biti navijača na narednoj utakmici, jer mi upravo zbog njih igramo fudbal. Takođe, mislim da nadležni organi treba da promene način kažnjavanja, jer se ovako odvraća publika sa stadiona", podvukao je Božović.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde na programu je sutra od 17 časova na gradskom stadionu u Čačku.

Photo by: Zvanični portal FK Crvena zvezda

Коментари