Zvezdini strelci obećavaju bolje partije u narednim utakmicama!

Written by: Zorica Ristić


U svom pohodu na nove rekorde, crveno - beli klub demolirao je i Jagodinu kao šlag na svojoj rođendanskoj torti. Ipak, fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni su samo pobedom, dok obećavaju mnogo bolje igre u nastavku sezone.


Perspektivni vezista kluba iz Ljutice Bogdana postigao je prvi gol za vođstvo, ali ističe pobedu kao najvažniju u večerašnjoj priči. 




"Još jedna pobeda u nizu koja je veoma bitna za nas. Mislim da se u prvom poluvremenu mogao gledati dobar fudbal generalno, jer je bilo šanski i na jednoj i na drugoj strani. Smatram da je presudilo to što oni nisu iskoristili sve šanse  koje su imali i mi smo zasluženo pobedili. Igra je dosta bolja nego u prethodne dve utakmice i biće sve bolje i bolje. Naravno da mi je drago što sam postigao gol, jer smo poveli tim pogotkom", rekao je Aleksandar Katai.

Pored Kataia, zablistalo je na Marakani još jednom i sjajni Argentinac za prednost, ali je upisao i asistenciju svom kolegi i prvom strelcu.


"Ušli smo u utakmicu malo opuštenije. Mogli smo i pre da ešimo utakmicu, ali bitna su tri boda i nova pobeda. Srećan sam i zbog gola, ali i zbog asistencije za Kataija. Ipak, bitnija je pobeda nego gol. Možda danas nismo igrali kako se od nas očekivalo, ali u svakoj narednoj utakmici ćemo biti bolji dok se upoznamo još i sa novim igračima. Okrećemo se Novom Pazaru što će biti još jedna teška utakmica. Ta 23. pobeda bi bila veoma važna za nas, ali i za stručni štab na putu ka postavljanju novih rekorda", rekao je levi bek crveno - belih.

Najbolji strelac ekipe i Superlige Srbije, Ugo Vijeira,  i dalje odmiče svojim kolegama po broju golova, a utakmica sa Jagodinom je osma po redu na kojoj uzastopno postiže pogotke.


"Iza nas je još jedna teška utakmica koju smo dobili, što nam je bio i cilj i veoma sam zadovoljan. Ovo je osma utakmica zaredom na kojoj sam postigao gol, što mi je svakako važno, ali najvažnije je da smo pobedili i da ćemo nastaviti sa tim nizom. Proslavili smo 71. godišnjicu kluba, atmosfera je, kao što su nas navijači već navikli, zapanjujuća. Oni su bez sumnje naš dvanaesti igrač i daju nam vetar u leđa da svaku utakmicu igramo najbolje što možemo", rekao je oduševljeni Portugalac.


Photo by: Zvanična reprezentacija FK Crvena zvezda

Коментари