Sretenović: "Izuzetno tvrda utakmica", Krstić: "Odigrali smo vrlo fer i korektno".

Written by: Uroš Petrović

Veoma lepom utakmicom između Partizana i Crvene Zvezde otpočelo je Prvenstvo Srbije u ragbiju. Iako je branilac titule dominirao skoro celu utakmicu, publika je ipak mogla da vidi lepu igru za naše uslove i par atraktivnih poteza, pa je tako dobro raspoloženje vladalo na terenu BRK Crvena Zvezda. Pozitivna atmosfera vladala je i među igračima oba tima, koji su posle meča izneli svoje viđenje na situaciju sa terena.



Vlastimir Sretenović bio je vidno zadovoljan prikazanom igrom, naglasivši da su crveno - beli i posle duge pauze nastavili da neguju dominantan stil igre.

"Bila je u pitanju izuzetno tvrda utakmica. Za naš tim ovo je bio prvi put da se sastajemo, dok su oni imali pripremnu utakmicu protiv Arsenala iz Tivta koju su dobili. Postoje neke zamerke na to kako smo odigrali, ali generalno u pitanju je bila sjajna partija" izjavio je linijaš Zvezde i zaključio da treća uzastopna titula "apsolutno može da se osvoji".



Sa druge strane, iskusni Aleksandar Krstić bio je svestan grešaka koje je njegova ekipa napravila ali je video pozitivne strane i pored poraza. Kapiten "Parnog valjka" dao je ocenu da je "postojao mali problem sa odbranom, a te probleme je Crvena Zvezda uspela odlično da iskoristi da postigne esej. Generalno, mislim da smo vrlo fer i korektno odigrali". 

Na konstataciju novinara da je Partizan imao veliki pad igre u drugom poluvremenu, Krstić je prokomentarisao da "naša ekipa ima dosta mladih igrača. Ne želim da zvuči kao da nam je to stalno opravdanje, ali pojedincima nedostaje fizička sprema s obzirom na to da se nisu na vreme uključili za početak sezone. To je uslovilo da rezultat na drugom poluvremenu bude onakav".




Photo by: FMK Sport

Коментари