Mihailo Ristić: Može mnogo bolje!

Written by: Zorica Ristić



Momak koji je blistao u timu Nenada Lalatovića, pao je u senku nakon neodlaska na Svetsko prvenstvo što je znatno uticalo na njegovu formu, međutim, Mihailo Ristić je raščistio sa sobom i vraća se u prvi tim crveno - belih, spreman da izbori mesto u startnih jedanaest.


Na utakmici sa Jagodinom, mladi vezista je odigrao odlično minute koje mu je dao trener Božović i pokazao da se vraća u svoju prepoznatljivu formu. 


"Mislim da smo previše opušteno ušli u meč. Dozvolili smo protivniku da stvori neke šanse koje, srećom po nas, nisu iskoristili. Nismo bili kažnjeni za te naše propuste, kao što smo mogli, ali na kraju je sve ispalo dobro po nas", kaže perspektivni vezista.


Nisu izabranici Miodraga Božovića lako došli do 22. pobede kao što se očekivalo.
"Utakmica jeste bila teška, ali pobeda je jedino što se računa. Upisali smo nova tri boda i 22. pobedu u nizu, sada idemo dalje."


Samokritičan i skroman, kao i uvek, Ristić je relativno zadovoljan svojom partijom u 25. kolu Superlige, ali naglašava da može mnogo bolje.

"Iskreno, nije bilo loše. Još od priprema nisam imao veću minutažu. Još mi je malo teško kad ulazim u igru. Imao sam tu šansu u 75. minutu i morao sam bolje da reagujem i da to iz prve rešim. Posle sam imao tu asistenciju za Uga kod trećeg gola. Nije bilo loše, ali može to i mora mnogo bolje", siguran je Ristić. 

Photo by: Miodora Bozar
Zvanična prezentacija FK Crvena zvezda

Коментари