Podela bodova na "Omladinskom stadionu"

Written by: Petar Dabić

Po izuzetno lošem i hladnom vremenu, fudbaleri oba tima pokazali 
su veliku borbu i srčanost međutim mreže su ostale netaknute.



Početak meča nagoveštavao je kako će se igra odvijati, uglavnom su igrači Ofk Beograda imali loptu u posedu i jalovo napadali, fudbaleri Novog Pazara došli su u Beograd sa idejom da ne prime gol i u tome su uspeli.
Prva ozbiljnija šansa na meču viđena je u 30.minutu kada je ponajbolji igrač "Ofk Beograda" Avramovski pronašao Gigića koji zatim šalje pas ka Pavlovskom, povratnik iz redova "Porta" Pavlovski šalje povratni pas za Pejovića, čiji je udarac završio tik pored leve stative.
Već u 33. minutu izvršena je prva izmena kod domaćina, umesto povređenog kapitena Planića-broj 6 ulazi igrač sa brojem 25, Aleksandar Radovanović koji kasnije dobija i žuti karton zbog grubog prekršaja na sredini terena.




Na samom kraju prvog poluvremena, u 45. minutu Avramovski se sjajnim driblingom oslobodio čuvara i rezantnim udarcem iskosa sa nekih 25 metara, lopta je prošla tik iznad prečke. To je bilo sve od ozbiljnijih šansi u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu fudbaleri " Ofk Beograda" pokazali su veliku želju za pobedom, međutim fudbaleri iz Pazara umešno su branili i odbranili svoj gol.Prvu kakvu takvu priliku imao je Pejović čiji je udarac ukrotio golman gostiju. U 65. minutu najagilniji igrač domaćina Duronjić probija po levom boku. centrira i lopta stiže do Pavlovskog koji sa nekoliko metara ne uspeva da postigne pogodak. Par minuta kasnije nova prilika za "romantičare" , Martinović centrira ka Avramovskom ali i ovaj pokušaj domaćina nije urodio plodom. 


Sedamdeset osmi minut nova šansa za igrače sa Karaburme. Odlično je tukao Duronjić ali na semaforu nema promene rezultata. Prvi put na meču u 80. minutu pripretili su i gosti iz Pazara, na centrašut je loše odreagovao golman domaćih Čupić, koji je istrčao bez potrebe van svog gola, međutim grešku koju je napravio golman "romantičara" uspeo je da otkloni sjajni Stojković. Poslednja prilika na meču viđena je u 85 minutu kada je odlični Duronjić sam izborio priliku za šut, koji je kao i mnogi prethodni završio pored gola gostiju.
Po lošem i kišovitom vremenu videli smo solidnu igru dve superligaške ekipe koja je završena podelom bodova 0:0.

Photo by: FMK Sport

Коментари