Kahriman: Dobra atmosfera u svlačionici počela je sa Lalatovićem!

Written by: Zorica Ristić

Golman Crvene zvezde, Damir Kahriman, veoma je zadovoljan stanjem u klubu i na tabeli, ali se takođe osvrnuo i na pobedničku atmosferu koja vlada u svlačionici na Marakani.


"Prvenstvo je tek počelo, svi očekujemo da nastavimo pobednički niz. Naravno da očekujemo pobedu i protiv Jagodine, samo da uđemo u utakmicu kako treba i neće biti potrebe za brigom. Imamo u glavi taj rekord i stremimo ka tome da rezultati budu što bolji, ali želimo da uživamo u ovoj prednosti. Dodatno smo jači, jer smo pregurali težak period sa klubom i u stabilnoj smo situaciji, sve ide na bolje", veruje Kahriman koji tvrdi da je  fenomenalnu atmosferu u svlačionici, stvorio još bivši trener, Nenad Lalatović.


"Ova atmosfera je počela i sa Lalatovićem koji, iako nismo imali najbolje rezultate, želeo je da napravi pravu atmosferu u svlačionici koja će vremenom sigurno doneti rezultate, a to se i dogodilo. Sada imamo tu fenomenalnu atmosferu, uzimamo i titulu, uspeli smo i sve ide kako treba. Ja sam tu za klub, a najbitnije je da se izađe u Evropu i da se tu napravi uspeh. Mislim da bi taj uspeh u Evropi bio naše najvrednije dostignuće posle titule. Treba doživeti da vam na stadion dođe 50 000 ljudi, da na konferencijama ugledate dvadeset novinara, to je ljubav i sport, mi za to živimo i svi ćemo se boriti za to", rekao je Damir Kahriman.


Photo by: Sportpub photo

Коментари