Igrači Nade i Sporteksa o uslovima za igru i utiscima sa utakmice

Written by: Uroš Petrović

Lepa partija ragbija mogla se videti u utakmici Regionalne lige između srpskog i hrvatskog predstavnika. Blata je bilo na sve strane, samim tim i otežavajućih uslova za igru, ali to nije pokvarilo opšti utisak koji su ostavila oba tima. Dobro raspoloženje vladalo je posle utakmice, što se može videti i iz raspoloživih izjava.


Ivo Perić, igrač gostujuće ekipe, bio je poprilično zadovoljan pobedom nad teškim rivalom, ali je podvukao da se u daljem takmičenju ekipa nikako ne sme opustiti.

"Bila je dobra utakmica, uslovi za igru su bili malo otežavajući s obzirom na to da je bilo blato do kolena. Neizvesno je bilo, ali izvukli smo pobedu i to je najbitnije". 

Perić je dodao da je "zadovoljan suđenjem" ali je iskazao blagi pesimizam kada je tabela Regionalne lige u pitanju.

"Ne bih baš želeo tabelu da komentarišem. Cela ekipa veruje u čuda, pa šta bude biće".



Među domaćom selekcijom definitivno se izdvojio Đorđe Preradojevič. Momak koga je trener beogradske ekipe Milan Orlović okarakterisao kao "igrača utakmice" izrazio je žaljenje za propuštenom šansom za pobedu, s obzirom na to da bi njome Beograđani "ostali u borbi za prvo mesto".

"Oni su se mnogo bolje snašli na terenu koji ima ovakve uslove. Generalno, nismo se razočarali i igrali smo dobro, međutim Nada nas je napadala celo drugo poluvreme, u jednom trenutku smo se odbranili a u drugom su oni našli rupu i postigli taj esej. Kao i uvek, super je što nije bilo incidenata na terenu". 

Preradojević se složio da je beogradska ekipa bila bolja na početku.

"Više smo napadali u prvom delu utakmice, međutim drugo poluvreme je sa sobom donelo i umor, a oni su bili u stalnom naletu. Dobro je što smo ta dva - tri eseja odbranili, nažalost taj jedan nismo".



Photo by: FMK Sport 

Коментари