"Crveno - belo srce" u Grujićevim rukama

Written by: Zorica Ristić


Na svečanosti organizovanoj povodom 71. rođendana SD Crvena zvezda, po tradiciji, dodeljene su nagrade za najuspešnije sportiste, a posebno priznanje "crveno - belo srce" uručeno je  Zvezdinom detetu, a budućoj nadi velikog Liverpula, Marku Grujiću, kao i treneru Miodragu Božoviću.


"Sve je kao što sam sanjao kad sam počinjao da treniram podno južne tribine sa desetak godina. Ovo je zaista veliko priznanje, osećam se kao deo jedne velike porodice i veoma mi je drago što sam ovu značajnu nagradu dobio baš u klubu koji volim i za koji živim i nadam se da ću se vratiti na kraju karijere da ređamo još uspeha i ostati u ovom klubu i nakon završetka fudbalske karijere, Iskreno, nisam ni sanjao da u našem klubu ima ovoliko članova i uspešnih sportista. Nisam bio ni svestan veličine uspeha koji postižemo u raznimsportovima, ali kada se ovako okupimo da zajedno proslavimo rođendan našeg kluba, vidim koliko je Zvezda velika", rekao je Grujić osvrnuvši se na sutrašnju utakmicu protiv Jagodine.


"Posle derbija, moramo da nastavimo oprezno i shvatimo ozbiljno naredne utakmice. Svima nam je u glavi samo da nastavimo ovaj niz, da se upišemo u istoriju kluba i postavimo neke standarde koje će teško neko dostići, a što će proneti dobar glas o nama i u Evropu. Svi sutra ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu protiv Jagodine i nadam se pobedi", rekao je supetalentovani vezista.

Photo by: Zvanična prezentacija FK Crvena zvezda
Fmk sport

Коментари