BOŽOVIĆ I PLAVŠIĆ PRED GOSTOVANJE PAZARCIMA

Written by: Nikola Krunić



Danas je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" održana konferencija za štampu povodom utakmice između Novog Pazara i Crvene zvezde, koja je odložena pre desetak dana zbog vremenskih neprilika koje su zadesile grad na Jošanici. Konferenciji su prisustvovali Miodrag Božović i Srđan Plavšić kome je istekla suspenzija izazvana žutim kartonima. Obojica su saglasni da njihovu ekipu čeka izuzetno težak posao na gostovanju Pazarcima.



Božović je istakao da bi bio jako srećan upisivanje 24. uzastopne pobede: "Velika je serija iza nas i normalno je da svi priželjkujemo pobedu. Najveći motiv koji imamo u ovom trenutku je da uđemo u klupsku istoriju i da oborimo rekord koji smo izjednačili u subotu. Ne znam šta da novo kažem a da ne ponavljam reči", konstatovao je "Grof" i istakao da bi u drugačijim okolnostima šansu dobili mlađi igrači: "Da je ovo normalan šampionat, sada bi već igrali mladi igrači. Ali šampionat je takav kakav je, odnosno eksperimentalan, te moramo biti oprezni i ne smemo se zavaravati da je sve gotovo", rekao je crnogorski stručnjak.

Plavšić je takođe istakao ogromnu želju za nastavkom pobedničkog niza: "Želimo pobedu i jako nam je stalo da nastavimo pobednički niz. Idemo na megdan jednoj čvrstoj i nezgodnoj ekipi, ali mislim da smo spremni da sutra pokažemo na terenu da smo najbolji", optimističan je bio omaleni vezista, dodavši da je zahvalan na bezrezervnoj podršci zvezdaške javnosti: "Izuzetno mi prija činjenica da su me navijači zavoleli već prvog dana. Na meni je da nastavim da radim i da opravdam poverenje navijača. Oni znaju da cene trud i zalaganje na čemu sam im zahvalan i nastaviću da radim", podvukao je "atomski mrav".

Susret između Novog Pazara i aktuelnog lidera odigraće se sutra u 15 časova na stadionu kraj Jošanice.


Photo by: Zvanični portal FK Crvena zvezda

 




Коментари