BOŽOVIĆ I KATAI PRED SPARTAK

Written by: Nikola Krunić



Povodom sutrašnjeg duela Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, pred "sedmom silom" pojavili su se strateg crveno - belih Miodrag Božović i vezista Aleksandar Katai, iznevši svoja očekivanja pred susret s "Golubovima".


Crnogorski stručnjak istakao je da njegovu ekipu čeka nimalo lak zadatak: "Izvesno je da nas čeka težak posao protiv Spartaka, koji je u poslednjoj utakmici pokazao da nije za potcenjivanje. Voleo bih da nas napadnu, kako bi doprineli kvalitetu sutrašnje utakmice, ali očekujem da će igrati na kontranapade. Od nas se očekuje da nastavimo pobednički niz i time obaramo nove rekorde. Nadam se da ova kratka pauza koja je odložila meč sa Novim Pazarom neće ostaviti trag na našu igru i da ćemo opet obradovati navijače", rekao je "Grof" osvrnuvši se na situaciju s igračkim kadrom: "Što se kadrovske situacije tiče, Plavšić ima probleme s kartonima, tako da neće igrati a ostali su manje - više živi i zdravi" uz osmeh je konstatovao trener aktuelnog lidera Superlige. Na pitanje dokle se stiglo s produžetkom ugovora sa Crvenom zvezdom, Božović je ostao zagonetan: "Stiglo se do Spartaka!(smeh) Već sam rekao da o tome ne želim da pričam sve dok matematički ne budemo prvaci", jasan je bio Mojkovčanin.

Aleksandar Katai nije bio pričljiv kao njegov šef: "Slažem se sa šefom oko toga da nas čeka teška utakmica. Naša je obaveza naravno, da damo svoj maksimum i nastavimo pobednički niz. Koristim ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju. Naravno da sam se nadao da ću biti pozvan u reprezentaciju, ali odluka selektora je takva kakva je i moje je da radim i nastavim s dobrim partijama i čekam drugu priliku", zaključio je bivši igrač Vojvodine i Olimpijakosa.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka na programu je sutra od 18 časova.

Photo by: Zvanični portal FK Crvena zvezda 

Коментари