Zvezda podržala sponzora "Terme Čatež" na Sajmu turizma

Written by: Zorica Ristić


Čelnici Crvene zvezde, kao i pojedini prvotimci, podržali su "Terme Čatež", svog dugogodišnjeg sponzora čija je promocija organizovana na Sajmu turizma u Beogradu!



Saradnja između najtrofejnijeg srpskog kluba i slovenačke banje počela je već 2013. godine, kada je nakon potpisa ugovora, Crvena zvezda povela svoj igrački kadar u "Terme Čatež" na pripreme. Ugovor je produžen 2015. godine do 2017.


"Veoma smo zadovoljni saradnjom i gostoprimstvom kada su u pitanju "Terme Čatež". Od potpisa ugovora, tu oganizujemo pripreme, a gostovali smo u Sloveniji i na kratkim pripremama pred 149. derbi koji je završen našim trijumfom. Uslovi koje nude "Terme Čatež" su zaista fenomenalni i ako su blagotvorno uticale na naše fudbalere, verujem da će isti učinak biti i sa svim drugim posetiocima, te toplo preporučujem ovu lokaciju", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

Oduševljena saradnjom sa srpskim šampionom, predstavnica kompanije "Terme Čatež" istakla je da je saradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

"Mi smo, naprosto, oduševljeni saradnjom sa Crvenom zvezdom i naša saradnja postaje sve kvalitetnija i produktivnija. Uskoro planiramo i održavanje prvog premijernog Zvezdinog omladinskog kampa, te tako pojačavamo našu saradnju. Izgradili smo i svoj teren gde se može trenirati tokom cele godine, a planiramo proširenje saradnje i sa drugim sportskim klubovima, pored fudbalskih", izjavila je predstavnica slovenačke banje.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, u nekoliko navrata je gostovao u Termama Čatež sa igračima na pripremama, te ima samo reči hvale za gostoprimstvo.

"Imali smo zaista odlične uslove za rad. Tereni su blizu hotela što je olakšalo igračima da budu spremni i fokusirani na treninge. Spa centar je fenomenalan. Verujem da "Terme Čatež" imaju prostora za napredak i siguran sam da će biti teško obezbediti mesto za treniranje u okviru ove banje, ali mi imamo tu privilegiju da smo među prvima koji su ostvarili saradnju sa njima", rekao je Grof Božović.


Na štandu gde je održana promocija "Terme Čatež", upriličeno je i druženje sa prvotimcima crveno - belih, Srđanom Plavšićem, Slavoljubom Srnićem i Markom Petkovićem.

Photo by: FMK sport


Коментари