Novi projekat srpskog šampiona "Nebo se otvorilo..."

Written by: Zorica Ristić


U Lav media centru na Marakani, danas je predstavljen novi projekat crveno - belog kluba, a promociju albuma sa sličicama "Nebo se otvorilo...", podržala su dva Zvezdina prvotimca, Marko Grujić i Mihailo Ristić!



Projekat pod kojim se podrazumeva album sa sličicama sa nazivom "Nebo se otvorilo", marketing Crvene zvezde pokrenuo je u saradnji sa firmom "TC Group", a album je, kako su svi prisutni naglasili, za sve generacije.


Direktor marketinga Crvene zvezde, Goran Broćić, istrakao je da je ovaj album edukativnog karaktera, te da sadrži pregled celokupne istorije kluba.

"Želimo da obavestimo javnost o projektu albuma sa sličicama "Nebo se otvorilo" posvećenom, pre svega, dvadesetpetogodišnjici osvajanja pehara namenjenom šampionu Evrope. Radi se o albumu koji objedinjuje kompletnu Zvezdinu istoriju, njene igrače, velike utakmice, jubileje. Bilo je i ranije pokušaja da se urade ovakvi albumi, ali ovo je prvi put da je cela Zvezdina istorija obeležena na jedan lep način. Omogućava i mladima i starijima da u svojoj arhivi imaju jedan jako lep album, ali i monografiju. Uložen je veliki rad u ovaj projekat. Nismo želeli kompromise, želeli smo najbolji kvalitet. Album je štampan u Italiji, gde se prave albumi svetskog kvaliteta", rekao je Broćić koji je dodao da će albumi biti dostupni i u regionu.


Oba prvotimca, Ristić i Grujić, imali su reči hvale za ovaj marketinški potez.
"Izuzetno mi se sviđa sam album, kao i kampanja koju sprovodi marketinški tim u poslednjih šest meseci. Sve pohvale za njih! Drago mi je da će mlađe generacije moći da pogledaju sve najslavnije generacije našeg kluba. Ja sam napravio malu pauzu od skupljanja sličica od poslednjeg svetskog prvenstva, a ovo će biti naredni album koji ću se truditi da popunim", rekao je budući adut Liverpula, Grujić.


Mihailo Ristić u ovom projektu vidi sjajnu priliku da se mladi navijači upoznaju sa istorijom voljenog kluba, kao i fudbalerima koji su plenili na terenu u crveno - belom dresu, a agilni vezista je najavio i interno takmičenje u popunjavanju albuma sa saigračima.

"Mislim da je sjajna ideja sprovedena u delo. Na lep način je objedinjena istorija našeg kluba  i ovo je najzanimljiviji način za najmlađe da se upoznaju sa  istorijom Zvezde. Kao i Marko, i ja ću skupljati sličice, pa ćemo videti ko će prvi da popuni", rekao je takmičarski nastrojen Ristić.


Zvezda je spremila još jedno iznenađenje za svoje navijače pred prvu utakmicu drugog dela sezone kada će na svom terenu dočekati Mladost iz Lučana. Naime, u petak, 19. februara, na blagajnama na Marakani, uz kupljenu ulaznicu  biće deljeni i albumi, kao i određen broj sličica.



Photo by: Emilija Jovanović

Коментари