Božović: Želimo nove rekorde!

Written by: Zorica Ristić

Crvena zvezda će u 23. kolu Superlige dočekati Mladost iz Lučana, a trener crveno - belih veruje u pobedu i spremnost svojih igrača za nove rekorde!


Na konferenciji za medije održanoj povodom utakmice između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, predstavnicima medijima su se obratili šef stručnog štaba crveno - belih, Miodrag Božović i prvotimac Marko Petković. Božović smatra da je Mladost neugodan protivnik, ali veruje u kvalitet svoje ekipe.

"Mi, naravno, idemo na pobedu i ne smemo dozvoliti iznenađenje iako je u pitanju prvo kolo ovo dela sezone. Mladost je vrlo neugodan protivnik i njihov trener je jedan od trenera sa najdužim stažom u ovom šampionatu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali uz dužno poštovanje ekipi Mladosti, mi treba da diktiramo tempo utakmice. Mislim da smo bolja ekipa i da smo mnogo kvalitetniji, ali to moramo dokazati i na terenu. Naša ekipa je dobro trenirala i igrači su svesni da smo u situaciji da možemo mnogo toga da napravimo. Imamo taj niz od 19 pobeda, ali želimo da postavimo još rekorda i da nas pamte po tome. Što se tiče finansijskih uslova, uglavnom je sve završemo kako treba i igrači će biti fokusirani na utakmicu. Nemamo kadrovskih problema, svi igrači su na raspolaganju", rekao je Božović.

Kao i trener, i Petković očekuje pobedu u sutrašnjem duelu.
"Sutra nas očekuje prva utakmica ovog proleća i dolazi nam nakonduže pauze. Može biti teško baš zbog te pauze, ali ja se nadam pobedi i nastavku pobedničkog niza", rekao je desni bek crveno - belih.

Photo by: Zvanična prezentacija FK Crvena zvezda




Коментари