BOŽOVIĆ I MILOVANOVIĆ NAKON UTAKMICE

Written by: Nikola Krunić



Stratezi Zvezde i Mladosti, Božović i Milovanović, bili su složni sa ocenom da je utakmica u kojoj je domaćin slavio sa 2:1 bila žestokog ritma i da se Zvezda prilično napregla u dvadesetom uzastopnom trijumfu.



Šef stručnog štaba gostiju tvrdi da je zadovoljan igrom svoje ekipe: "Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, u utakmici punoj tempa i sjajnog ambijenta. Moji igrači su se suprotstavili veoma hrabro i potvrdili su da igramo dobar fudbal na strani, tako da nemam šta da im zameram. Imali smo nekoliko izglednih prilika preko Mišela, Jovanovića i Milosavljevića, koje nažalost nismo iskoristili, nakon čega smo kažnjeni. Razmišljamo iz utakmice u utakmicu, tako da smo već okrenuti predstojećem duelu protiv niškog Radničkog", zaključio je Milovanović.

Miodrag Božović složio se sa konstatacijom svog kolege: "Slažem se da je utakmica bila puna ritma i uzbuđenja. Ekipa Maldosti se pokazala kao ozbiljana protivnik. Uspešno su se branili i odolevali našim napadima, tako da su nam pravili ozbiljne probleme. Teško je odmah posle pauze pričati o kvalitetu ekipe, međutim momci su pokazali strpljenje, te dvadeseta uzastopna pobeda nije izostala", jasan je bio crnogorski stručnjak.  


Photo by> Milica Lazarov

Коментари