Živković: Morali smo da postignemo još jedan gol; Brašanac: Sve se namestilo da izgubimo!

Written by: Petar Tomović



Razočarani igrači Partizana Darko Brašanac i golman Živko Živković su po završetku meča jedini smogli snage da daju svoje izjave novinarima.




Možda jedina uteha navijačima Partizana posle debakla protiv Augzburga, jeste da je igračima poraz pao još teže. Prvi je pred novinare izašao Živko Živković, koji je uspeo da podeli svoj utisak iako je izgledao kao da svakog trenutka može da zaplače.
"Zaista nemam komentar. Prosto ne znam kako bih sagledao utakmicu. Imali smo tri sigurne šanse iz kojih smo morali da postignemo pogodak, morali smo da postignemo bar još jedan gol, ali nismo i protivnik je to kaznio..."

Kada je upitan da li bi mogao da podeli šta se desilo u svlačionici posle utakmice, golman Partizana je kratko odgovorio:
"Šta se desi u svlačionici ostaje u svlačionici. Tako je i kada je dobro i kada je loše."

Podjednako razočarani Darko Brašanac je takođe ostavio svoj komentar.
"U prvom poluvremenu smo imali totalnu kontrolu na terenu, igrali smo tačno kako smo hteli. Protivnik nam je pretio samo nekim šutevima sa distance, i onda smo primili taj gol u 47. minutu. Mnogo nam je teško posle ovakvog poraza, plašim se kada ćemo opet imati ovakvu priliku. Imali smo mnogo šansi i u drugom poluvremenu, ali kao da se sve namestilo da izgubimo.

Na pitanje da li je možda u 88. minutu trebalo da padne u šesnaestercu umesto da nastavi akciju, vezista crno-belih je odgovorio:
"Razmišljao sam da li to da učinim, ali prosto nisam osetio dovoljan kontakt, kao što je bio u situaciji protiv Steaue. Jedino sam ga osetio tek kod šuta, tu mi je zasmetao. Ponavljam da mi je najviše žao što se ovakva šansa pruža jednom u 10 godina. Nismo smeli da je ispustimo", poručio je Brašanac. 




Photo by: Nikola Novaković



Коментари