Fudbaleri nakon utakmice Crvena zvezda - OFK Beograd

Written by: Nikola Krunić


  
Akteri utakmice između Zvezde i OFK Beograda sumirali su utiske nakon ubedljivog trijumfa crveno – belih rezultatom 4:1 (1:0).



Strelac jedinog pogotka za “Romantičare” Marko Simić nije krio razočarenje nakon ubedljivog poraza: “ Niko se ne oseća lepo posle poraza, znali smo da nas čeka teška utakmica, ipak se radi o ekipi koja je prva na tabeli. Igrali smo bez najiskusnijih igrača, koji su imali problema sa povredama ili kartonima. Već u subotu nas očekuje teška i važna utakmica protiv Radničkog iz Niša, ključni igrači će se oporaviti, tako da verujem u trijumf”, zaključio je Simić.


S druge strane, Ristić je imao razlog za dvostruko slavlje: Ofanzivni vezista je proslavio 20. rođendan i ubedljivu pobedu protiv OFK – a: “ Bila je lepa utakmica, drugari i saigrači su mi ulepšali dan, mada nisam zadovoljan svojom igrom. Bilo je par lepih poteza s moje strane, ali mislim da to nije to. Moje je da se trudim i da se izborim za veću minutažu”, samokritičan je bio Ristić i potom se okrenuo predstojećoj utakmici protiv Metalca: “Prvi meč smo kiksnuli u jednoj prilično dosadnoj utakmici, ali u dobroj smo seriji i prilično sam siguran da ćemo pobediti i nastaviti pobednički niz”, završio je Ristić.



Strelac drugog gola Jovanović takođe je izneo utiske o utakmici: “Svakako veoma bitna pobeda za nas. Trebao nam je gol da nas pokrene, na pauzi smo se dogovorili da još jače uđemo u drugo poluvreme, što je urodilo plodom. Meni je pripala čast da postignem taj drugi gol, na kraju smo postigli još dva i za nama je ostala lepa pobeda i lepo veče”, istakao je Jovanović i dodao da su njegove misli već od naredne nedelje usmerene prema predstojećem susretu sa Metalcem. Mladi defanzivac nije propustio priliku da pohvali svog trenera Božovića i da istakne da mu je zadovoljstvo raditi sa njim.


Dvostruki strelac Srnić nije krio zadovoljstvo nakon sjajne partije i ubedljive pobede: “Presrećni smo zbog trinaeste pobede u nizu. Ovom prilikom bih da pohvalim Matosa sa kojim sam odlično sarađivao. Nije bitno ko postiže golove, već je bitno da pobeđujemo i da nastavimo tako”, jasan je bio Srnić.




Photo by: Zvanična stranica FK Crvena zvezda


Коментари