Božović i Ristić pred Metalac

Written by: Nikola Krunić

Aktuelni šampion Srbije nastavlja sa pobedničkom serijom, a već sutra (7.11), izabranike Miodraga Božovića očekuje novi izazov protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.




Danas je na stadionu “Rajko Mitić” održana konferencija za medije uoči sutrašnjeg duela između Crvene zvezde i Metalca. Zbog isključenja struje, konferencija kojoj su prisustvovali Miodrag Božović I Mihailo Ristić održana je u predsedničkoj loži, umesto u Medija centru.



Strateg Crvene zvezde, šaljivim tonom je analizirao novonastalu situaciju: “Crvena zvezda kao da je dužna od osnivanja kluba, deluje da se neko šali sa nama, kao da pokušava da nas destabilizuje, tako da moramo da nađemo način da krademo struju sa okolnih bandera i trafo stanica”, našalio se crnogorski stručnjak a zatim se osvrnuo na sutrašnji okršaj protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca: “Očekujemo nastavak sjajne serije u kojoj se nalazimo. Neće biti lako, jer je Metalac pokazao koliko je opasan u meču protiv Partizana, a takođe se to videlo i u prvom delu sezone kada su nam uzeli bodove. Optimistična izjava trenera Vanića, dokaz je da se njegova ekipa ne šali. Na papiru smo jača i bolja ekipa od njih, ali to moramo da pokažemo i na terenu. Metalac je opasan iz prekida, u svojim redovima ima izuzetno skočne igrače i nema sumnje da je to njihov najjači adut”, jasan je bio Zvezdin kormilar koji je takođe konstatovao da aktuelna situacija u klubu neće uticati na njegove igrače koji su željni uspeha.



Mihailo Ristić se takođe složio sa svojim šefom da ih sutra čeka nimalo lak zadatak: “Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv jedne kvalitetne ekipe, koja nam je u prvom delu sezone uzela bodove, mada dolaze na naš stadion, što za nas predstavlja veliku prednost. Pobedom nad našim večitim rivalom su pokazali kvalitet. Bez obzira na to, očekujem pobedu i nastavak pobedničkog niza kojim se polako približavamo tituli”, istakao je ofanzivni vezista uz prepoznatljivu dozu optimizma. 20 – godišnji Semberac je dodao da njegova ekipa ne oseća nikakav pritisak povodom sjajnih rezultata, i da mu odlična atmosfera u svlačionici daje za pravo da sutra ne očekuje ništa osim trijumfa.


Utakmica 17. kola Superlige između aktuelnog lidera i Gornjomilanovčana, igra se sutra od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”.


Photo by: Milica Lazarov

Коментари