Fudbaleri Crvene zvezde i Borca nakon utakmice 15. kola Superlige

Written by: Nikola Krunić




Najbolji akteri utakmice između Crvene zvezde i Borca, Aleksandar Katai, Marko Grujić, njihov saigrač Mičel Donald i njihov kolega iz suprotnog tabora, Srđan Vujaklija, sumirali su utiske nakon pobede crveno - belih rezultatom 4:2.



Dvadesetsedmogodišnji vezista tvrdi da je ova pobeda imala veliki značaj za njegovu ekipu:
"Možda i najbitnija pobeda za nas, završili smo polusezonu bez poraza, što nam mnogo znači za dalji nastavak sezone. U drugom poluvremenu smo pokazali dobar fudbal i nadam se da ćemo nastaviti tako", jasan je bio Katai.


Marko Grujić nije krio zadovoljstvo nakon što su ga navijači pozdravili ovacijama nakon sjajne partije:
"Taj osećaj ne mogu da opišem, u tom trenutku mi je koža zavibrirala, malo mi je falilo da mi suze krenu, sada je veća odgovornost na meni i moram to da opravdam u narednom periodu,a što se tiče utakmice bila je izuzetno teška, ali nas je šef na poluvremenu ohrabrio sa par saveta što nam je pomoglo da dobijemo utakmicu", rekao je Grujić i dodao da je zbog toga srećan što je u Zvezdi i da želi da ostane kako bi sa Zvezdom mogao da napadne Ligu Sampiona, kao i da medijske špekulacije oko njegovog odlaska ne utiču mnogo na njega."Prioritet je dupla kruna koji i mi kao i navijači žarko priželjkujemo " izjavio je Grujić i okrenuo se utakmici u Kupu koji Zvezda igra u sredu protiv Bačke Palanke, za koju je naglasio da njegov tim treba da uđe sa oprezom. Mladi vezista takođe je istakao da ova ekipa ima kvalitet da ponovi uspeh iz 2007. godine kada se poslednja generacija Zvezde okitila duplom krunom.


Holanđanin Donald takođe je izneo svoje utiske sa utakmice:
"Mislim da smo generalno odigrali dobru utakmicu, nismo dopustili da se ponove greške iz prvog poluvremena,imali smo mnogo šansi, kontrolisali smo igru na sredini terena i mislim da smo zasluženo pobedili."

S druge strane Srđan Vujaklija takođe tvrdi da je Zvezdina pobeda zaslužena: "Nismo psihološki dobro ušli u meč i Zvezda je to iskoristila, posle smo iz dve dobre akcije dali dva dobra gola, moram priznati Zvezda je dobro igrala i zasluženo pobedila i želim joj sve najbolje u nastavku prvenstva", podvukao je Vujaklija.

Photo by: Milica Lazarov


Коментари