Bekvalac: Biće neizvesna utakmica! Pejović: Želimo da se zadovoljni vratimo iz Milanovca

Written by: Uroš Petrović


Pored Superlige Srbije koja je uveliko u toku, od 28. oktobra 2015. godine krenuće da se igra prva faza Kupa Srbije u fudbalu. Od 17:00 na stadionu u Gornjem Milanovcu snage će odmeriti domaća ekipa Metalca i OFK Beograd. Povodom susreta ova dva superligaša danas su se u prostorijama Omladinskog stadiona na Karaburmi javnosti obratili trener OFK Beograda Dragoljub Bekvalac i igrač sredine terena Aleksandar Pejović.



Zanimljivo je da se zadnji susret ova dva kluba desio nedavno, u zadnjem kolu Superlige, u kojem su "Romantičari" slavili sa 1:0. Jedini gol na meču je postigao Ivica Jovanović u 21. minutu igre. Moglo bi se reći da će susret u sredu biti "runda 2" između ove dve ekipe i gotovo je izvesno da rezultat neće biti isti, pre svega zato što ekipa Metalca ovaj put igra na svom terenu i sigurno će želeti da naplati poraz.



Trener Bekvalac je prokomentarisao koliko je bitan kup za njegovu ekipu: "Ovo je jedno specifično takmičenje, gde je neizvesnost najveća zato što ne postoji mesto za grešku. Probaćemo da se sa našim najjačim timom plasiramo u naredno kolo".

Što se tiče povreda, "Romantičari" neće moći da računaju na Mikića, Lišćevića i Ješića. Ipak, Bekvalac je uveren da će svoju šansu "iskoristiti svi koji je budu dobili i da će pružiti svoj maksimum, zato što nikome nije zagarantovano mesto u timu". 


Reč je imao i veznjak OFK Beograda, Aleksandar Pejović. On je izrazio nadu da će njegov tim dobro odigrati na gostovanju: "Videli smo svi da oni nisu nimalo lak protivnik. Došli smo do zaslužene pobede u prvenstvu ali sutra ćemo probati da se plasiramo i u narednu rundu kupa. Metalac je ekipa koja igra mnogo dobro na svom terenu. Uz našu maksimalnu angažovanost možemo da se vratimo zadovoljni iz Milanovca". 

Utakmica između OFK Beograda i Metalca će se igrati sutra (28. 10. 2015) od 17 časova na stadionu FK Metalca.

Photo by: FMK sport

Коментари