Voždovac - Crvena zvezda 2:3

Written by: Zorica Ristić


Nakon dva remija, fudbaleri Crvene zvezde konačno su pripisali i jednu pobedu neočekivanim preokretom na Vračaru protiv Voždovca i tako vratili osmeh na Marakanu.






U prvom poluvremenu, izgledalo je da se scenario sa utakmice protiv OFK Beograda odigranoj takođe stadionu na Vračaru, ponavlja, jer je Zvezda već na samom početku prvog poluvremena primila gol, ali zahvaljujući Zvezdinoj deci, uspeli su crveno - beli da se vrate u igru i preokrenu rezultat u svoju korist. 





Na samom početku utakmice, u 4. minutu, Mašović je iskoristio grešku Petkovića i zatresao mrežu gostiju za neočekivanu prednost svoje ekipe. Međutim, nakon ove loše reakcije kod prvog gola, Petković je još vatrenije napadao i zajedno sa Veredom, pretio protivniku preko desne strane. Sve ozbiljnijim napadima Crvene zvezde, doprineo je i izmenjeni vezni red koji su kontrolisala Zvezdina deca, Jovanović, Ristić i Grujić. 


Kako bi se iskupio za grešku kod prvog gola, Petković je, sjajnom akcijom sa Veredom, uputio loptu Aleksandru Kataiu koji je, u 24. minutu, pogodio za izjednačenje. Nedugo nakon drugog gola na utakmici, imao je Katai još jednu veoma dobru priliku da dovede svoju ekipu u prednost nakon asistencije danas fenomenalnog Jovanovića, ali je golman domaćina bio spreman za Kataia. Međutim, ponovo je pala koncentracija u poslednjoj liniji crveno - belih, kada je Sikimić, nakon prekida, zatresao mrežu za vođstvo domaćina od 2:1.


U drugom poluvrmenu, ekipa Voždovca se povukla u odbranu, ali je Zvezda bila još ofanzivnija kada je u igru ušao mladi napadač Luka Jović. Nakon slobodnog udarca Luisa Ibanjeza, Hugo Vijeira postiže glavom gol za izjednačenje. Samo 3 minuta nakon izjednačenja, procvetao je i mladi Luka Jović koji je, primivši loptu od raspoloženog Petkovića, predriblao golmana i plasirao loptu u mrežu za prednost svoje ekipe od 2:3.


Stvarao je mladi vezni red još prilika koje bi Zvezdi donele ubedljiviju prenost, ali je realizacija izostala. Međutim, nakon Zvezdinog trećeg gola, ekipa sa Voždovca je postala agresivnija, što se posebno odnosi na kapitena Pavlovića koji je, još i u prvom poluvremenu zbog nekoliko okršaja sa mladim Ristićem, a zatim i sa Veredom i Gavrićem mogao da bude isključen, ali je sudija Vujović, zbog drugog žutog kartona, ipak isključio njegovog saigrača Ivkovića u 79. minutu.


Odigrali su Zvezdini fudbaleri dobru utakmicu na Vračaru, a fenomenalna igra Zvezdine dece posebno je iznenadila i obradovala navijače, ali i šefa Božovića koji je vidno bio zadovoljan igrom svojih klinaca.


Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje ekipu Čukaričkog, a da li će osmeh ostati na Marakani i nakon petog kola Superlige, ostaje da se vidi već u sredu od 19h.



Photo by: Zvanična stranica FK Crvena zvezda

Коментари

  1. Dobiti kredit danas na 2% kamatne stope, kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM) Zainteresirani klijenti trebali molimo pošaljite upit na naš e-mail za pristupnicu i uvjetima. Probajte i uvjerite se, naše divne usluge koje ne prelaze radnih dana za obradu kredita i samo samo (1) Davatelji jedan sat prijenosa kredita.

    EMAIL US DANAS NA (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM)

    Topla Regard
    JACK BLESSING

    ОдговориИзбриши
  2. Dobiti kredit danas na 2% kamatne stope, kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM) Zainteresirani klijenti trebali molimo pošaljite upit na naš e-mail za pristupnicu i uvjetima. Probajte i uvjerite se, naše divne usluge koje ne prelaze radnih dana za obradu kredita i samo samo (1) Davatelji jedan sat prijenosa kredita.

    EMAIL US DANAS NA (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM)

    Topla Regard
    JACK BLESSING

    ОдговориИзбриши

Постави коментар