Crvena zvezda - Radnički Niš 1:1

Written by: Zorica Ristić


Izabranici Miodraga Božovića nisu se pokazali ni u trećem kolu Superlige, odigravši još jednu nerešenu utakmicu protiv Radničkog iz Niša i pored penala koga Aleksandar Katai nije iskoristio kako bi doveo svoju ekipu u prednost i stišao buru kada je u pitanju zvezdaška javnost.





Dugo očekivana utakmica na Marakani protiv Radničkog iz Niša, završena je nerešenim rezultatom, iako je Zvezda bila mnogo ofanzivnija tokom celih 90 minuta, ali je očigledno realizacija ponovo pravila problem crveno - belima. Napadali su Zvezdini fudbaleri gol gostiju tokom celog prvog poluvremena, kada su viđenje lepe akcije Vereda i Ibanjeza koji su se pokazali kao dostojina pojačanja za Crvenu zvezdu, ali napadači nisu uspeli da realizuju akcije, zbog čega je usledila kazna kada je nakon udarca iz ugla, Rosić koji je ušao u igru umesto Bulatovića, iz skoka zatresao mrežu očajnog domaćina za 0:1.




Nakon Rosića, imao je i Trifunović odličnu šansu da dovede svoju ekipu u prednost za čak dva gola i tako osigura neverovatna 3 boda za Nišlije protiv bivšeg srpskog šampiona, ali je mladi golman Rajković odlično intervenisao i još jednom pokazao zašto je najbolji golman na svetu.



Shvativši ozbiljnost situacije, Božović je odmah reagovao odlučivši da pojača vezni red uvodeći Mihaila Ristića i Marka Grujića kada je Zvezda počela da pruža mnogo bolju igru i stvara veći broj akcija. Prva zabeležena šansa, bila je šansa mladog štopera Jovanovića nakon odličnog Ristićevog kornera, ali je lopta prošla pored gola da bi ubrzo nakon toga, Ibanjez pogodio stativu iz slobodnog udarca. 



Situacija je postala lakša za crveno - bele nakon što je ekipa gostiju ostala sa igračem manje, jer je strelac prvog gola, Rosić kažnjen drugim žutim kartonom zbog nesuglasica sa Ibanjezom. Videli su fudbaleri Zvezde odličnu priliku da bar izjednače rezultat i krenuli u ofanzivu, ali se odbrana Nišlija pokazala izuzetno dobro organizovanom i mnoge akcije crveno - beliih su bile sprečene. Međutim, nakon još jednog fenomenalnog centaršuta Mihaila Ristića, uspeo je Mbođ da prosledi loptu mladom Luki Joviću koji je konačno zatresao mrežu protivnika za izjednačenje i tako vratio nadu ekipi i severu.


Photo by: Nikola Novaković


Zvezda skoro da je mogla da odahne kada je sudija Bojan Nikolić, nakon faula nad Matosom, pokazao na belu tačku, ali je Aleksandar Katai, koji se odlučio da izvede penal, prokockao poslednju šansu da donese pobedu crveno - belima, nakon što je golman Jovanović odlično intervenisao sačuvavši izjednačen rezultat do kraja utakmice. 

Photo by: Nikola Novaković


Nakon još jednog remija, Zvezda zaostaje 1 bod za Partizanom, koji je izgubio utakmicu protiv Novog Pazara, a u četvrtom kolu Superlige, Crvena zvezda gostuje Voždovcu, gde će njeni  fudbaleri pokušati da opravdaju ukazano poverenje i dokažu da su dostojni da nose crveno - beli dres kako bi utišali hajku na njih koja traje već nekoliko poslednjih nedelja zbog nezavidne igre koju su pužili na početku sezone.

Photo by: Nikola Novaković



Photo by: Zvanična stranica FK Crvena zvezda

Коментари

  1. Pozdravljeni, jaz sem gospod Leonardo Sanchez, zasebna posojila posojilodajalcu, ki daje priložnost posojila Življenjska doba. Ali potrebujete nujno posojilo, da počistite svoje dolgove, ali potrebujete kapitalsko posojilo za izboljšanje vaše podjetje? Ste že zavrnjena z bankami in drugimi finančnimi agencijami? Ali potrebujete konsolidacijsko posojilo ali hipoteko? Ne iščite več, ker smo tukaj za vse vaše finančne težave v preteklosti. Mi posodiš sredstev za posameznike, ki potrebujejo finančno pomoč, ki imajo slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov, da vlagajo na poslovanje v višini 2%. Želim uporabiti ta medij, da vas obvestim, da smo postal zanesljiv in upravičenko pomoči in bo pripravljena, da vam posojilo. Torej pišite nam danes po e-pošti na: (Sanchezloanfirm@gmail.com)

    ОдговориИзбриши
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. Dobiti kredit danas na 2% kamatne stope, kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM) Zainteresirani klijenti trebali molimo pošaljite upit na naš e-mail za pristupnicu i uvjetima. Probajte i uvjerite se, naše divne usluge koje ne prelaze radnih dana za obradu kredita i samo samo (1) Davatelji jedan sat prijenosa kredita.

    EMAIL US DANAS NA (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM)

    Topla Regard
    JACK BLESSING

    ОдговориИзбриши
  4. Dobiti kredit danas na 2% kamatne stope, kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM) Zainteresirani klijenti trebali molimo pošaljite upit na naš e-mail za pristupnicu i uvjetima. Probajte i uvjerite se, naše divne usluge koje ne prelaze radnih dana za obradu kredita i samo samo (1) Davatelji jedan sat prijenosa kredita.

    EMAIL US DANAS NA (JACKBLESSINGFIRM@GMAIL.COM)

    Topla Regard
    JACK BLESSING

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdravljeni, gospod in gospa,
      Jaz sem zasebna oseba s pomembnim kapitalom, ki ga Jr na voljo resnim in poštenim posojilojemalcem. Ponujam posojila v razponu od 1.000 do 99.000 dolarjev brez hitrega časovnega zakupa in pavšalnega zneska.
      Hvala, ker ste zaupali meni.

      E-pošta: arianedubois126@gmail.com

      Избриши
    2. Pozdravljeni, gospod in gospa,
      Jaz sem zasebna oseba s pomembnim kapitalom, ki ga Jr na voljo resnim in poštenim posojilojemalcem. Ponujam posojila v razponu od 1.000 do 99.000 dolarjev brez hitrega časovnega zakupa in pavšalnega zneska.
      Hvala, ker ste zaupali meni.

      E-pošta: arianedubois126@gmail.com

      Избриши
  5. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

    ОдговориИзбриши

Постави коментар