Zvezda ubedljiva u prvoj pripremnoj utakmici protiv Slovenj Gradeca

Wrtitten by: Zorica Ristić

Na prvoj pripremnoj utakmici odigranoj juče, 17. juna, u Sloveniji, izabranici Grofa Božovića, briljirali su pobedivši Slovenj Gradec rezultatom 0:11.



Utakmica je odigrana na stadionu U Krškom, a pravdu na ovom meču delio je sudija Dejan Budić. Miodrag Božović je u prvom poluvremenu izveo jedanaest igrača koji su ostvarili rezultat od 0:4, a strelci su bili Stojanović u 21', zatim dva puta Jović u 26' i 39', da bi Gavrić plasirao loptu u mrežu protivnika za 4:0 već u 41'.






Za Slovenj Gradec nastupili su Marčić, Crnjac, Kobal, M. Hudin, Popović, Stojaković, Rogić, Knez, Borovnik, Vezovnik, dok su rezerve bili Grudnik, Kucelj, A. Hudin, Pogač, Kristan i Zajc.

Sastav Crvene zvezde činili su Kahriman, Cvetković, Pavićević, Mbođ, Anđelković, Ahčin, Stojanović, Ristić, Avramovski, Gavrić i Jović, a u rezervi su bili Vićić, Lazić, Jovović, Stojković, Đorđević, Mijailović, Jovanović, Živković, Tufegdžić, Rendulić i Orlandić.


U prvom poluvremenu, po sjajnim akcijama i prodorima, istakli su se i Danijel Avramovski asistiravši Gavriću za 0:4, ali i Mihailo Ristić, koji je izveo slobodan udarac u 32. minutu, a zatim odigrao sjajan dupli pas sa Lukom Jovićem koji je rezultirao golom za 0:3.



U drugom pouvremenu, nakon što je trener Božović uveo novih 11 igrača u igru, Crvena zvezda priredila je još 7 golova od kojih je tri dao Orlandić u 50', 72' i 74', dva Tufegdžić u 57' i 91', kao i Živković u 70' i 87'. Fenomenalnom asistencijom za Orlandića, istakao se i Jovović, a Živkoviću je gol u 70' bio i jubilarni gol za Crvenu zvezdu.







Druga pripremna utakmica u Sloveniji odigraće se 20. juna, u subotu, a ovoga puta, protivnik Crvene zvezde, će biti Krka.


Коментари