Mihailo Ristić i Luka Jović bodrili Orliće iz Slovenije

Written by: Zorica Ristić on June 18

Mlada reprezentacija Srbije U-20 plasirala se u finale pobedivši Mali rezultatom 2:1. Dva člana ove reprezentacije, Mihailo Ristić i Luka Jović, propustili su Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu zbog povrede i operacije, ali su bili najglasniji navijači svojih vršnjaka u polufinalnoj utakmici.



Fudbaleri Crvene zvezde koji se nalaze u Sloveniji na pripremama za predstojeću sezonu, strastveno su navijali za mlade reprezentativce Srbije u polufinalnoj utakmici, a ofanzivni vezista Ristić i njegov zemljak, napadač Jović, nisu krili oduševljenje i sreću zbog uspeha svojih vršnjaka na Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu, ali su rekli i da im je veoma žao što nisu tamo sa njima.



"Ne mogu da vam dočaram koliko mi je drago kad gledam kakav uspeh postižu. Čoveče, finale Mundijala, igramo najbolji fudbal na svetu! S druge strane, krivo mi je što nisam sa njima na Novom Zelandu da zajedno proživljavamo sve te trenutke, da doprinesemo tom rezultatu. Svim srcem smo uz njih, bodrimo ih", rekao je Mihailo Ristić.




"Nije lako što me tamo nema, a opet srce mi je puno zbog uspeha. Čujemo se sa njima, na vezi smo non-stop znamo koliko im znače svi ovi uspesi. S druge strane teško nam je što nismo otišli, ovo se dešava jednom u karijeri, ali pokušaćemo da kao "A" reprezentativci ostvarimo nešto slično u budućnosti", dodao je mladi Luka Jović.




Mladi tandem crveno - belih imao je i i poruku za finale svojim vršnjacima u Novom Zelandu:

"Da igraju hrabro kao i do sada i poprave malo realizaciju. Neće biti toliko prilika protiv Brazila, a i nama će ostati koja dlaka više na glavi", šaljivo je poručio mladi Jović.

"Neka igraju za Srbiju, oni su najbolje što trenutno imamo, a mi ćemo biti njihovi verni navijači. Nadamo se zlatu", ohrabrio je svoje vršnjake Ristić.



Orliće čeka finalna utakmica protiv Brazila u subotu, 20. juna, a pri povratku mladih šampiona u Beograd, biće organizovan tradicionalni doček na "šampionskoj" terasi.




Коментари