Crvena zvezda: Prvi trening u Termama Čatež

Written by: Zorica Ristić on June 16

Fudbaleri Crvene zvezde, danas su stigli u Sloveniju u Terme Čatež gde će ostati do 26. jula kako bi se pripremili u vrhunskim uslovima za narednu sezonu. 



Odmah po dolasku u slovenačku banju, nakon kraćeg odmora od puta, fudbaleri su prionuli na posao i već obavili prvi trening.








Fudbaleri koji će provesti deset dana na pripremama u Sloveniji su:
Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Zoran Rendulić, Darko Lazić, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Marko Marinković, Zlatko Iličić, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković, Saša Stojanović, 
Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Danijel Avramovski, Vladimir Jovović, Nemanja Ahčin, Nikola Stojković, Dušan Živković, Nikola Jovanović, Lazar Tufegdžić, Luka Jović i Petar Orlandić.



















Fudbaleri Crvene zvezde odigraće tri pripremne utakmice u Sloveniji od kojih je prva na programu već sutra, 17. juna, u kojoj će protivnik biti Slovenj iz Gradeca, a tri dana kasnije, 20. juna, Crvena zvezda će se sastati sa Krkom. Treću i poslednju utakmicu na pripremama, izabranici Miodraga Božovića odigraće 25. juna protiv Karpata, a povratak za Beograd je zakazan za 26. jun.



Izvor fotografija: Zvanična stranica FK Crvena zvezda



Коментари